livetpålandet

Alla inlägg den 3 mars 2017

Av Jenny M - 3 mars 2017 20:13

Vi var aldrig med i bygdetravet men vi var å kikade. Sen sov Albin borta för första gången hos min mamma så vi kunde gå ut och förlusta oss lite på kvällen. Var på Texas å käkade med några vänner. I onsdags startade Tom på Bergsåker. Han gick i mål som femma så gjorde ett kanon lopp igen. Nu blir de automatiskt vila en vecka pga mkt jobb.

Jag håller på att leta ny sadel åt Ligist då den jag har som passar honom bra inte passar mig. Har en massa andra sadlar oxå men med dem är de tvärtom så nu ska jag på allvar hitta en bra sadel som passar oss båda. Lånade hem en stubben idag som jag ska testa så fort jag kan.

Igår var veterinären ut å kollade tänderna på Ligist och Crille. Ligist var helt ok men inte Crille tyvärr så där blir de lång behandling innan dem är okej.
I helgen är de natt jobb för mig så de blir lugnt på häst fronten. Kanske hinner testa sadeln i morgon. Annars rullar det mesta på som vanligt hemma. Albin är inne i en trotsig period nu. Inget duger. Inte ens att att bli tröstad så det är lite drygt nu med lilla herrn . Å får man inte som man vill blir man jätte arg så ja bestämd är han allt. Vi får hoppas denna period går över snabbt!

Ovido - Quiz & Flashcards