livetpålandet

Alla inlägg den 27 juni 2017

Av Jenny M - 27 juni 2017 21:41

Borrningen gick bra. De borrade 107 m innan de träffade på vatten. Helt godkänt. Det är dock ej inkopplat till huset än då de låg lite efter med den uppgiften men vi har vatten i nuvarande brunn än så de är lugnt. Jätte skönt att det gick smidigt med borrningen iaf....hoppas på lika med inkoppling .
På midsommar var vi på Hagmyren på dan. Blåsigt å inte alls så jätte skönt men helt ok ändå. Albin var de full fart på. Han förälskade sig i en grävleksak i lekparken där så det var svårt att få han att vara nån annanstans men men. Lyckade hitta en lika begagnad för en 50 lapp så nu är han lycklig hemma oxå.
Sen var de jobb hela helgen. Fick mig en skön ridtur på sön em iaf innan jobbet,fördelen med denna årstid. Nu är de full fart med mkt jobb innan semester mitten på juli.

Jag hittade en begagnad vagn oxå på nätet för 200 kr som jag slog till på. En easy walker. Kanske inte bästa färgen( beige) men inte nå större fel på den för övrigt. Tre hjul å framåtvänd. Albin provsatt den säkert 100 ggr inne igår å verkade ge den godkänt. Var enormt lättkörd å promenaden idag gick som på räls! Himla skillnad på vagn å köra. Kändes som man gick utan vagn. Jätte nöjd. Den håller så länge den håller. Ska gå den till när jag promenerar å är på stan då Brion är så tung å bökig. Ska han bara sova utan promenad kan man använda den istället men Albin sov bra i den nya idag oxå.

Annars börjar de dra ihop sig till rallyt. Ska bli jätte kul men är lite nervös men räknar inte med annat än att bli sist då de är första gången å vi vet inte alls vad de är som händer å har därför inte heller tränat nåt speciellt. Ser de som ett intro inför nästa år.

Ovido - Quiz & Flashcards