livetpålandet

Alla inlägg den 7 september 2016

Av Jenny M - 7 september 2016 22:24

Ja vi blev med traktor till slut. Köpte den i Bollnäs. Lite att fixa men blir förhoppningsvis bra. Dock slarvade sambon bort nycklarna till den dag två så ja vi har beställt nya å hoppas att det sitter original lås i den så de passar. Bra början.

Igår var jag ute på red på Tom. Agneta kom ikapp oss nästan direkt när hon körde sitt kallblod så gjorde sällskap. Himla roligt. Tom skötte sig galant. Inge het fast vi travade bakom dem å tog de lite lugnt emellanåt. Skönt. Jättefin tur på två timmar. Jag å mamma å Albin var även till skogen en sväng igår en hittade bara lite sopp svampar. Vi får göra ett nytt försök nå tag. Albin glad å nöjd iaf.

Idag har jag ridit min grovnacke. Gick bra de med. Red en väg vi inte ridit på flera år. Osäker på om han ens ridit där nångång. Lång fin uppförsbacke. Tyvärr får man vända efter en bit annars blir de att rida efter norrbovägen hem i flera km å de vill jag inte med den trafiken men skönt med nå annat å se en bit ändå. Han skötte sig bra oxå . Tror tom han blev lite trött av långa backen plus det nya att kika på. I morgon kommer AK å jag blir rid fri. Kanonväder ute idag iaf. Varmt å skönt med frisk luft. Älskar höst.

På EM så bestämde sig Albin för att han skulle gå sina första egna steg. Jätte duktig bara så där. Har väl varit på gång men trodde de skulle vänta ett tag till. Han gick ganska långa bitar inne innan han satte sig så snart är de slut på friden.

Jag var även å hjälpte Agneta när hon skulle rida på sin nordis första gången. Jag gjorde inget mer än höll lite i tyglarna när hon hoppade upp. Jätte bra gick det. Hon red en bit efter vägen å vände å han var så lugn så. Hoppas de håller i sig för henne så man kan få lite sällskap.

Ovido - Quiz & Flashcards