livetpålandet

Alla inlägg den 12 september 2016

Av Jenny M - 12 september 2016 22:14

Ihelgen har det varit två stora arrangemang i lilla hudik. Höstmarknad och V75 på Hagmyren. Så på lördag var vi på travbanan. Det var inte så enormt med folk som man hade trott så vi kunde hålla oss för oss själva i sista kurvan å lilleman kunde röra sig bra utan att störa folk. Det var runt 5000 personer där iaf. Lagom till sista loppen började han ledsna sådan gick vi mot bilen.

På söndag blev de så klart ett besök på marknaden. Köpte ett nyckelskåp bla så nu kan inte sambon slarva bort nå nycklar. Kanonväder hela helgen. Brittsommar riktigt. Det har även ridits lite i helgen å idag. Sambon pular på med traktorn och har beställt lite grejer till den så det ska väl skruvas här nån dag. Det har oxå blivit klart med marken nu äntligen. Bara eländet som ska betalas kvar. Så himla skönt att kunna ha hästarna hemma nästa år.
I morgon får de komma ut i hagen här hemma. Slut på semestern. Nä men de finns att beta ner här hemma å innan de blir frost. Får se vad Tom tycker. Han har inte gått i hagen här hemma ännu.

Ovido - Quiz & Flashcards