livetpålandet

Alla inlägg den 15 maj 2016

Av Jenny M - 15 maj 2016 22:31

Idag blev Albin åtta månader. Det firades med att mamman, pappan och främmandet av mormor och gammel morfar och gammel mormor fikade blåbärspaj ;-)Tiden verkligen rullar iväg. Han får mer å mer en egen bestämd vilja. Verkligen envis är han lilla mannen. Inne i en period där han sover dåligt just nu, vaknar mycket på nätterna och kvällen efter han lagt sig. Sover oftast med oss i sängen nu men somnar i sin egen iaf. Tror tänderna spökar, det säger jag alltid men han har två framtänder där uppe som vill komma fram plus att han gärna tuggar på saker på sidan långt in så säkert fler på g, blandat med seperationsfas säger min app på telefonen. Sover lite på dagarna också nu, ibland bara en gång på hela dagen. Annars pigg och glad kille för det mesta. Vi var och kollade upp det ev blåsljudet men det var inget, allt var bara jätte bra, skönt.
Annars inte hänt så mycket. Hönsen har kommit igång med värpandet. På nån dag nu har jag sålt 100 ägg, kanon. Sen att de värper lite här och var är en annan sak,gärna i hästarnas vindskydd.
Hästarna mår hyfsat. Heffa vilar just nu då han mår dåligt pga pälsbyte tror vi, ev mask,avmaskad häromdagen, lika Svarten har det lite jobbigt med pälsen, det tar liksom aldrig slut så lugn ridning med honom nu ett tag. Ligist var in på banan i fredags och sprang, tog hårt på honom så han får vila några dagar men det gick bra. Vi hoppas på lite regn nu så betet sätter fart någon gång så de får gå å mumsa gräs nångång!

Ovido - Quiz & Flashcards