livetpålandet

Alla inlägg den 24 september 2014

Av Jenny M - 24 september 2014 23:34

Ja nu har jag varit ledig i tre dagar å de har bara swishat förbi!! I måndags klyvde vi en massa ved som jag fått av min faster med man. Lånade en klyv så måsta fixa klart de där nu innan de blir snö. Dumt att de vlir blött till nästa år. Blev ej så mkt mer gjort denna dag. Var säkert ut å vallade hundarna men nå ridning blev de ej.

I tis däremot var jag först å hjälpte morfar att ta hem hans häst från betet. Fick äran att pka traktor haha. Hon var trotsig som attan innan vi fick in henne i transporten. Men hon är en stor ardenner så man har ej så mkt att säga emot där.

Efter de var jag nog ut med hundarna en sväng medans J körde Heffa. På sen eftermiddan kom AK å red med mig. Vi red intervaller idag. Svarten oxå. Dragplåster åt Ligist. Gick kanon bra å taggade hästar!! Jätte kul är de iaf. Det har varit minus grader ute nu på nätterna så Ligist får ha täckte ute han som ej har nån päls. Heffa är ju inne på natten han. Bakade även lite tekakor igår igen. Gött.

Plockat lite ute i trädgården. Slängt blommor osv....det blir tomt men köpte lite ljung.

Idag har jag städad inne. Varit till myren å håmtat grejer till vinnartavlorna jag ska fixa till våra sponsorer.

Tog även en liten tur i skogen med Svarten. Testade sadeln med padden. Verka funka bra. Sen var jag till Annlo å pratade lite skit. Var alldeles för längesen!

Ikväll har jag nu suttit med tavlorna å gjort dem klar. Rekord tror jag. Gick jätte bra detta år. Annars tycker jag nåt brukar jävlas. Bra blev dem.

I morgon ska Heffa å Svarten ridas. Blir nog rätt lugnt. Sen är de jobb som gäller.

Vår katt har blivit kaxig mot hundarna. Stryker sig mot dem. Mot Zita är han väldigt jobbig. Tussar ena stunden å sen river henne i öronen å hon river ifrån men han lyssnar ej så man får bära bort han så hon får vara ifred stackaren. Härmomdan var han så feg. Men ute vill han ej vara utan mitt sällskap så han är med när jag tex mockar. Jaja de kommer väl. Nu ska jag gå å lägga mig så jag orkar med morgondagen. Natti natt

Ovido - Quiz & Flashcards