livetpålandet

Alla inlägg den 13 april 2015

Av Jenny M - 13 april 2015 22:22

Ja nu är vi i inne i vecka 20 i graviditeten å än mår jag kanon. Känner ej av bebis än. På ons är de UL igen,spännande igen.

Ja i helgen har de varit fullt upp. Provlopp i lördags för Heffa, de gick så där. Efter 1500 m la han av kändes de som sa J,var ej trött efteråt,så han får vara med i 30 fart ett par ggr till. Ligist gick ett snabbjobb innan provloppen men de gick inte heller så bra,men allt är ej en dans på rosor. Sen stressade vi hem å packade upp å stack sen ner till Gävle på kalas hos syster. Var dottern som blev tonåring denna gång. Hemma vid 8 tiden. Stannade även till på hemvägen å köpte ett begagnat skötbord som vi ska ha uppe i hallen. Får se om de kommer användas,blir bra byrå annars. 200 kr,billigt iaf,ev målar jag om den,nu snart eller sen när orken finns,vi får se. J stack ner på byn å bygdegården 2 timmar då de var kalas där å han ville säga hej. Hämtade han å sen sängen. I går sön var vi å hälsade på lite folk under dagen,sen blev de en rejäl tupplur på em så vi skulle orka vara uppe en stund ?Rätt slitna båda två. J-O å Annlo var oxå över å J-O hjälpte oss med släpet å lamporna så nu lyser allt.

Idag mån var de hästkörning på fm. Ligist å Heffa sprang ilag. Gick bra men L blir hemskt het så J får köra han nästa gång vi ska ut samtidigt,knappt jag orkar hålla han.... Vi var.även till Delsbo å kikade på Hälsingefoder. J for å tränade å jag tog en promenad med hundar å Svarten runt byn. Avslutade på ridbanan å longering. Jäklar var han brallade loss. Tyckte de var sååå kul. Sist var han halt när vi var där,inte idag då ?Han blev trött å svettig så de var ju bra. Bra å få av sig lite energi tror jag,varit.mkt lugn ridning nu läääänge. Gick bra å gå med han å hundarna oxå,mkt spännande å kolla på vid alla hus,nyttig träning för oss alla men min kondis blir sämre å sämre så de är bara att gå lugnt,bättre än inget alls. Inatt när de nattjobb som gäller,sen ledig tills på torsdag. Hönorna har börjat få gå lösa nu hemma så de trivs!

Ovido - Quiz & Flashcards