livetpålandet

Alla inlägg den 14 mars 2016

Av Jenny M - 14 mars 2016 22:33

Idag har jag haft hästfri dag. Jonas har kört både Ligist och Heffa. Jag tog en lång promenad istället och Svarten har vilat sen gårdagens ganska jobbiga tur. I morgon ska han ut igen och tjejerna kommer på onsdag.
Det är väldigt blaskigt ute nu. Jag har gett upp matta i hallen. Den blir ju så jäkla skitig efter hundarna även om jag torkar tassar när de kommer in. Så den får vila tills det blir torrt ute igen. Zita ser ut som världens lortigaste hund efter varje promenad. Chicca blir inte alls lika skitig. Sen löper dem oxå nu så det blir mkt torka golv!

Ikväll har jag varit på årsmöte på Hagmyren. Albin hade premiär att vara hemma med pappa själv på kvällen. Det hade gått bra förutom att han inte ville sova uppe så Jonas hade till slut måste gått ner med han så när jag kom hem sov Albin i pappas famn. Jag bar upp han å sen sov han en timme innan han vaknade av att han tappat nappen. Den är viktigt den där nappen. Sen somnade han om lika snabbt som nappen kom i munnen igen. Jag har också nyss lagt mig, trött i skallen efter mötet men det gick bra å vi fick god mat. Jag har även oljat in köksbordet ikväll då det började bli lite dassigt. Skulle haft nå snygga tabletter så jag slipper torka det så ofta. Jag får se om jag hittar några.

Ovido - Quiz & Flashcards