livetpålandet

Alla inlägg den 18 mars 2016

Av Jenny M - 18 mars 2016 19:30

Igår var det dax för kontroll igen på Albin, alltså vanlig sexmånanders kontroll. Han hade gått upp över 1300 g på en månad,vuxit 2,5 cm men tyvärr hörde läkaren ett litet blåsljud på hjärtat. Det var rätt vanligt sa hon men klart man blir orolig. Hon skulle skicka remiss till hjärtspecialisten på sjukhuset men det kunde ta tid. Bara försöka sluta tänka på det så länge.

I morse kl sex vaknade han jätte varm och snorig, feber. Men inte haft nå snorig näsa under dagen bara fortsatt febrig men rätt tapper ändå, lite gnälligt när han varit trött. Vet inte om febern kommer av nån infektion eller om det är tänderna som spökar, han kliar sig väldigt mycket i munnen igen. Hoppas han är feber fri i morgon, lill plutten. Snorig tror jag att han var för att han grinade så mycket när han vaknade. Hoppas inte det är en förkylning på gång.

Jag har ridit en sväng. Passade på att plocka påskris, sista minuten alltid men nu står det inne och hinner förhoppningsvis spricka upp tills nästa helg.

Albin fick en påse kläder av en tjej jag känner idag. Jätte snällt, bla en fleecejacka jag letat och en cool keps. I morgon och på söndag är det klädbytardagar, ska försöka komma iväg och kika. Jag har typ inget i storlek 74 och uppåt. Onödigt att köpa nytt tycker jag även om det finns mycket fint men han växer ju så snabbt så bättre om man kan göra fynd begagnat, billigare oxå så klart.

Tjejerna ska rida i morgon. Heffa och Svarten då Ligist tappade sin sko igår igen när vi körde på banan. Hovis kommer nästa vecka. Det går säkert kanon bra att rida Heffa fast jag inte är med. Han är ju så snäll.
Albin har nyss somnat här i sängen och jag ska gå och kika på tv en stund.

Ovido - Quiz & Flashcards