livetpålandet

Alla inlägg den 8 april 2016

Av Jenny M - 8 april 2016 22:58

Idag fyller sambon år. Fixade tårtor i morse. Det har varit folk här hela dagen typ. Albin har varit väldigt trött. Sov på fm i vagnen. Sen efter lunch i vagnen sen fick vi fick ta en stödvila på EM efter maten för att han skulle orka med men han somnade ändå direkt sen vid nattning. Jobbigt att ha främmande, mycket intryck. Jobbigt för mamman också. Albin har nu varit duktig och sovit i sin säng fem nätter i rad och vaknar minimalt på natten. Han är överlag väldigt nöjd med allt just nu. Känns som en trygg bebis på nå vis.

Hästarna reds igår, ja Heffa kördes då. I morgon ska alla ridas. Vi får se hur det går med Heffa i skogen denna gång med allt vatten. Blir en lugn tur bara. Vågar inte rida nå snabbt just nu när tjälen går. Livrädd för tjälskott.
I morgon blir det även premiär grillning. Ska bli gott. Inga större planer annars i helgen. Travar hälsan kommer på besök på söndag eftermiddag och ska kolla stall och hästar igen. Återbesök från ifjol när vi skulle åtgärda bla ventilation och lite el. Hoppas dem blir nöjd. Annars var ju det mesta bra. Hästarna var det ju inge att anmärka på, huvudsaken det, det lär det inte vara i år heller. Alla inom travsporten får besök av dem. Nytt från ifjol. Helt okej anser jag. Har inget att dölja. Bra att de har koll på djuren. Nä nu ska jag försöka sluta mina blå och hoppas plutten låter mig sova nån timme innan första väckningen för napp blir.

Ovido - Quiz & Flashcards