livetpålandet

Alla inlägg den 10 mars 2014

Av Jenny M - 10 mars 2014 16:55

Ja i morse gick man inte å la sig. Min kära sambo skulle så stort kliva upp innan jag kom hem å göra klart allt så vi kunde åka inpå Hagmyren direkt men jag tog han på soffan! Där låg han å sov. Så vi kom inte iväg när de var tänkt men nästan. Jonas ville testa om han som är mästerkusk kunde få nån fart på Ligist,jag sa mästerkusk med ironi i rösten! De blev galopp å så blev de lite till galopp. Man kan säga att han INTE slog nåt rekord....vi funderar på å låta nån testa montè på han då han springer väldigt fort när jag rider. Det har ju Jonas oxå sett. Han kanske tycker de är roligare annars får vi träna mer bara...vi har ju ingen panik. Han blev riktigt svettig iaf å snäll å duktig var han,min go plutt...så ja...mästerkusken fick inte nån bättre fart på han än jag fick sist!


Väl hemma blev de sår tvätt av Svarten å Litchie som har lite skavsår som jag vill hålla rent...lite bortsning å mys i solen. Passade på att spola av bilarna med högtrycken å krattade lite hö som låg halva gårdsplanen,ser ju för hemskt ut när de tinar men bor man på landet så gör man!


Sen satt vi ute på verandan vid stallet å drack årets första kopp kaffe,gött i solen! Mer såna här dagar! Solen värmde riktigt skönt. Märks att de är varmt då de går mindre hö åt hästarna ( det var väl på tiden )


Dammsög både på nedervåningen å uppe å torkade av golven. Sen blev de en promenad med hundarna. Känner att jag varit ganska duktig idag. Gjorde en smoothie av hallon till mellanmål.Gott å ganska så nyttigt.... Ska på årsmöte senare så de blir mat där i kväll,får se vad de blir för gott =)


Nu ska jag hoppa in i duschen å sen gå igenom alla papper så jag inte glömt nåt inför mötet.....


   

Ovido - Quiz & Flashcards