livetpålandet

Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Jenny M - 11 mars 2014 21:55

Idag var de dax för vår springare att starta på Bollnäs. Våra vänner en bit bort hade oxå starthäst å samma kusk så vi fick stå i samma stall =) Hade anmält till voltstart denna gång...Vår dam såg fin ut i värmningen. Kom iväg jätte bra i starten men tyvärr blev de omstart pga en annan häst :/ Andra starten började hon trampa lite luft men han fick ner henne men i slutet av första kurvan hoppade hon å han kom ej ut med henne så hon blev tyvärr diskad. Fick höra senare av folk som sett loppet på datorn då man ser bättre då att han hade kunnat köra bättre...så ja jag vet inte. Voltstart är ändå inte hennes grej men man kan ju ge de en till chans med en annan kusk. Nu ska J:s kusin köra henne nästa gång. Hon har kört henne förut å såg loppet på datorn å tyckte han hade kunnat kört bättre. Så vi får se men hon var ju duktig ändå så klart. Våra vänner fick en sjunde placering å sista peng så de var ju kalaskul =) Stannade så klart på Max på vägen hem åköpte käk =)


Man blir ganska så sliten efter en heldag på trav....mitt i soffslappandet ringde A å ville jag skulle komma då deras häst satt i halsen :/ For dit men de hade som tur var lugnat ner sig. Otäckt sånt där! Hade väl druckit dåligt å åt lite för snabbt! Kom lagomt hem igen tills Glada Hudik teatern visades på tvn igen. Sista avsnittet idag. Lite kul å se på tycker jag.


En av hundarna ligger å snarkar på golvet nu,tror jag ska göra de samma snart. Har varit varmt å skönt ute idag oxå. Tyvärr har de blåst lite men de tinar ju bättre å torkar upp lite.


I morgon ska jag inviga ridbanan för i år. Får vi se hur de går med Ligisten. Tvättade av Svartens sår idag oxå å de ser bra ut. Blöder inte men ömmar än så klart men jag tror jag ska rida han lite i morgon ändå på banan så ser jag hur han känns. Skadar inte läkningsprocessen att röra på sig lite. Plockar nog bort brodden i morgon å håller mig på banan tills all den sista snön tinat i skogen, inte mkt kvar där nu. 100 m kanske. Svarten blir så ful i benen om man rider han med brodd när de inte finns nå snö eller is! Är ju lite ´kvar i hagen där de gjort sina stigar i vinter men har de inte brodd brukar de ta de lugnt oxå å blir de plusgrader nu nån dag till är de snart borta.


Nä god natt!



Ovido - Quiz & Flashcards