livetpålandet

Alla inlägg den 21 mars 2014

Av Jenny M - 21 mars 2014 17:44

Ja i onsdags startade vi med fröken igen då. Bergsåker denna gång. Det blev tre omstarter och hon kom iväg felfritt alla ggr men när de väl kom iväg så galopperade hon i första kurvan igen. Alltid första kurvan. Men Hanna ,vår kusk fick ner henne. Sen sprang hon ikapp de andra men var på väg att hoppa säkert sex ggr till. Hanna sa att de var som att köra kallblod. Vi hade boots på henne fram men tydligen var de ingen bra idé. Hon fick inge pengar men kom inte heller sist. Nia blev hon av 12 hästar. Jag vet inte riktigt hur länge till jag orkar träla på med henne. Det ger lixom inget. Autostart loppen har ju gått bra men så svårt att komma med i dem å ska vi bara kunna starta nån gång per år då? Vi ska prova nån gång till med lite justeringar. Ger de ingen förbättring säljer vi henne som ridhäst. Hon är ju världens snällaste häst att hålla på med så de vore ju synd att behöva ta bort henne men vi kan ej ha hur många ridhästar hemma heller nu när vi ska satsa på travet. Vi får helt enkelt hoppas att hon börjar springa i voltstartloppen så vi kan ha henne kvar! Vi var skit trötta när vi kom hem så klart.

igår red jag Ligist. Han var lugn å snäll. Inge het igår. Det toksnöade. Var så jävla otaggad när jag gick ut men de måste ju tränas. Lugnade ner sig när jag red hem. Två timmar var jag ute med han. Tränade inget speciellt utan travade på lite bara.

idag var jag ut med Svarten. Blev dressyrträning efter skonta då ridbanan ej går att använda igen... det gick hur bra som helst. Jätte duktig var han. Gick en promenad m jyckarna oxå sen bikade jag mig iväg till jobbet. Eftermiddagspass idag bara men lör å sön jobbar jag heldagar. Får se vad vi ska hitta på...

Ovido - Quiz & Flashcards