livetpålandet

Alla inlägg den 30 mars 2014

Av Jenny M - 30 mars 2014 21:27

Ja denna helg var en av de bättre på länge. Igår var de dax för start för Lajos Arn på valla. Det är han jag hjälper till att köra. Eftersom vi var där nere igår gick vi över på stallbacken å hjälpte till med utselning osv. Fin i värmningen å Tillman nöjd. Å så var de dax för starten. Nervöst som attan. Kom iväg bra, gick bra hela vägen å slutade som 2:a! 1:a sist så kanon bra ju! Kanon kul å inte ens trött var han. Dopinkontroll blev de så nu vet vi hur de går till, där nere iaf. De där är en häst att hålla ögonen på kan jag lova! Håller han sig frisk så.... Vi blev bjuden på mat på restaurangen innan vi for hem. Kom hem vid 9 tiden. Rätt sliten. Somnade ovaggad men vilket kanon väder vi hade där nere hela helgen. 14 grader i går.


Idag var de dax för vår egna springare att starta på Hagmyren. Kanonhet i värmningen. Håll på å resa sig å fjantade sig innan hon kom ut på banan i värmningen så en nervös kusk var de efteråt så man tänkte ju att de här blir väl kattskit i volten men hon kom iväg jätte bra. Låg bland de första hela tiden. Tog kurvorna jätte bra. Inga tendenser till att hoppa alls. Inför sista kurvan körde Hanna på henne så hon låg typ 2:a, sen på upploppet började hon å ettan springa ifrån de andra( benen på en annan var som spagetti å vi skrek å hejade på ) men ca 100 m kvar hoppar häst skrället bara så där! Å blir så klart diskad :( Men vi har aldrig varit så nöjda ändå. Jag tar hellre det här en som sist då hon blev 9:a å inte visade alls vad hon kunde. Idag krigade hon å sprang felfritt förutom de där å var jätte fin så nu vet vi att hon kan, vill å är duktig. Man hade ju lixom gett upp hoppet på henne men nu kan man ju börja hoppas igen! Vi är jätte glada över en diskning idag haha. Var helt tömd på energi efteråt. Har aldrig varit så nervös förut an jag lova. Kusken besviken men de ska hon inte vara. Hon körde jätte bra å ska få köra nästa gång oxå! Om hon vill så klart. Vi är super nöjda med hennes insats.


När vi kom hem kollade vi på loppet på datorn å de såg ju bra ut. Sen sadlade jag på Ligist å tog en långtur med han med trav å trav! Vi var svettig när vi kom hem, skönt var de. Käkade middag å sen blev de kalas för sambons bror. Eller kaffe å tårta iaf. Nu slappar vi med film så vi får se hur länge man blir vaken!


Bilderna är från Solvalla. Blev så kassa från idag. Lajos Arn Tillman nedan.


     

Ovido - Quiz & Flashcards